Timișorenii sunt invitați la film. Cea de-a cincea ediţie a „Zilelor filmului de umor” debutează în acest sfârșit de săptămână. Evenimentul are loc din 4 până pe 6 iulie, la Grădina de Vară „Capitol”.

Organizatorii au pregătit în acest an filme romantice, de dragoste.

„În 2010 Institutul Francez din Timisoara iniția manifestarea intitulată Zilele Filmului de Umor cu intenția de a contribui la resuscitarea culturii cinematografice în aer liber în Timișoara, prezentă și apreciată în trecut, dar și de a revitaliza spații care nu erau suficient de exploatate din punct de vedere cultural (Piața Traian, Grădina de vară Capitol). Acest eveniment popular și gratuit a cunoscut un real succes în rândul publicului larg și anul acesta ajunge la cea de-a cincea ediție. Filmele alese pentru această vară vorbesc despre dragoste, cuplu, relații”, spun organizatorii.

Astfel, în 4 iulie, de la ora 22.00 va rula filmul „Un heureux évènement” („Un eveniment fericit”), realizat în 2011, în regia lui Rémi Bezançon.

Sâmbătă, 5 iulie, de la ora 22.30, „Domnişoara Populară” (Franţa 2012), regia Régis Roinsard, iar duminică, 6 iulie, de la ora 22.30, ”L’arnacoeur/Heartbreaker” (Franța, 2010), regia Pascal Chaumeil.

Invitat special la eveniment este DJ K-Lu, care va mixa  sâmbătă și duminică, de la ora 21.30.

Evenimentul este organizat în colaborare cu Institutul Cultural Francez. Accesul publicului este gratuit la toate proiecțiile.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.