Cele 70 de văcuțe de rasa Holstein,din Irlanda vor ateriza mâine pe Aeroportul Internaţional Timişoara Traian Vuia, la bordul unui avion cargo.

De aici vor pleca către 3 comunităţi defavorizate din judeţul Mureş. Aceasta este modalitatea originală în care organizația Heifer Internațional sărbătorește aniversarea a 70 de ani de slujbă în folosul comunității în lume şi 20 de ani de prezentă în România.

Donația va avea loc în cadrul unui proiect care îşi propune ca în 4 ani de zile să  îmbunătățească  condițiile de trai a 3000 de familii din județul Mureş, din mediul rural, care în prezent se gospodăresc lunar dintr-un venit de sub 200 lei.  Heifer România şi partenerii săi doresc ca în cei patru ani familiile care trăiesc în sărăcie sau ferme de subzisetenţă să devină mici fermieri, capabili să ducă un trai mai bun și să participe în mod activ în rezolvarea problemelor locale.

Organizația care pune la punct această acțiune, s-a implicat în ultimii 20 de ani în peste 65 de proiecte similare, oferind celor nevoiași nu numai văcuțe, ci și oi, capre, porci, ba chiar și albine și păstrăvi.

Sursa foto: gandul.info

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.