sesizare Nicolae Robu

Neastâmpăratul edil al Timișoarei a hoinărit azi-noapte prin noroiul de la șantierul Michelangelo. Scopul fiind, evident, un “selfie”  cu nădragii în sus în fața unei mari realizări : Luminița de la capătul tunelului.

Nu vă speriați, de data aceasta nu e o imagine dintre viață și moarte, e doar Robu, tunelul, și luminița de la capăt împreună cu o mare realizare. O “mare realizare” care în orice țară civilizată e normală pentru o firmă de construcții.

Astfel, pasajul Michelangelo are acum o amprentă istorică. Nicolae Robu surprins în lumina tunelului chiar la facere. Eva nu este surprinsă în poză dar ne gândim deja la o frescă pe pereții tunelului.

Așa cum vă imaginați în acest draft de editorial “zburătorul cu plete negre” este chiar el, primarul. Ne rezervăm dreptul de a nu o deconspira pe Eva, fiindcă credem în artă!

5 COMENTARII

  1. Eu personal am crezut ca asta au facut ,inainte de apune placile de sus pentru pasaj,ca sa reziste cei deasupra un u ,de aia au pierdut atatea luni cu tot decopertat.Dar se pare ca nu,sau au sapat si astupat inapoi.Si acuma iarasi sapa.

  2. Nu stiu cine e in spatele acestui reportaj dar sa stiti ca noi restu avem ochi si vedem ce a facut „raposatu” primar si ce face actualul pacat ca lati lasat pe” raposatu” sa vinda toata timisoara ar mai fi trebuit sa vinda si denumirea de Timisoara ca restu a vindut tot

  3. Nu domnule nu ne stapineste nici o ura politica eu unu sint a politic si practic primari nu ne intereseaza din ce partid sunt dar unde a fost timisoara inainte si unde e acum asta trebuie sa vedeti nu politica in sine un primar gospodar se vede si un primar afacerist

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.