Angajatori de top
Angajatori de top

70 dintre cei mai doriti angajatori au pregatit cele mai interesante oportunitati de cariera. Unul dintre cele 3000 de joburi pentru profesionisti, middle-level sau studenti poate fi al tau!

In perioada 19 – 20 octombrie Centrul Regional de Afaceri din Timisoara va gazdui cea de-a 13-a editie a evenimentului, deja consacrat in Timisoara, Angajatori de TOP.

Zeci de SkillShop-uri si Conferinte te vor ajuta in dezvoltarea ta profesionala si personala. Pasionatii de IT au posibilitatea de a participa la a 9-a editie TechTalks Timisoara (accesul se face pe baza de preinscriere pe Hipo.ro pentru fiecare workshop in parte).
Interactiunea directa cu angajatorii iti ofera posibilitatea sa obtii jobul dorit mult mai usor, timpul pe care il investeai pentru a ajunge sa sustii un interviu, reducandu-se semnificativ.

Discutiile de la stand cu reprezentantii companiilor, atmosfera relaxata si frendly de la eveniment, dorinta de dezvoltare si cunoastere te vor ajuta sa te faci remarcat.
Ghidul Gratuit „Angajatori vs. candidati. Despre perspectivele salariale ale acestui an si top tehnici de negociere a salariului” – acesta iti va prezenta o paralela intre estimarile angajatorilor cu privire la evolutia salariilor si asteptarile salariale pe care le au canditatii cu profil Business, Tehnic si Uman.

De asemenea, Ghidul iti ofera cateva exemple de tehnici de negociere pe care ar trebui sa le adopti in momentul in care iti doresti o crestere de salariu