Nicolae Robu -intalnire cu cetatenii in Piata Libertatii
Nicolae Robu -intalnire cu cetatenii in Piata Libertatii

Ieri, Nicolae Robu a invitat timișorenii la o întâlnire în Piața Libertații, unde a avut un comportament asemănător cu al europarlamentarului Maria Grapini, când se plimba cu afișele Antena 3 în piept.

În Piața Libertății, libertatea de exprimare a fost violată de liberalul Nicolae Robu

Robu a jignit timișorenii care au cerut explicații la zeci de cereri nerezolvate, depuse la Primăria Timișoara, explicându-le că nu vorbește cu ei, deoarece „nu au un anumit nivel„, iar „cei care nu au acel nivel nu sunt votanții lui”. S-a legat și de un jurnalist de la pentrutimisoara.ro, iritat de faptul că filma PE DOMENIUL PUBLIC, fără acceptul lui.

A amenințat timișorenii, care au pus întrebări sub nivelul indicat de el, că îi va scoate din piață: “Dacă perturbați această reuniune, o desfășurăm fără dumneavoastră, pentru că dumneavoastră trebuie să fiți în alte părți, nu aici!”. Patru polițiști locali s-au plimbat în piață, pregătiți să intervină la comanda primarului.

La întâlnire au participat aproximativ 30 de PNL-iști și 12 cetățeni. Liberalii s-au retras împreună cu Robu, după două ore de sacrificiu, la restaurantul Jarvis.

Vezi materialul video cu reacțiile și amenințările primarului:

10 COMENTARII

  1. Este un ipocrit…se si vede deoarece participa doar 12 cetateni si un numaru dublu de PNL-isti. Adica eu daca nu l-am votatsau nu il votez, ce o sa s eintample cu mine? Este o rusine…esti primarul Timisoarei nu doar al sustinatoril.

  2. DEZAMAGITOR!!L-am votat,(USL)crezand,ca se poate schimba un primar care a vandut orasul rromilor,cu unul care a facut promisiuni dar care dezamageste prin toata activitatea.De curand am avut o discutie in primarie cu dl.primar si mi-a spus ca nu poate da dispozitii unui sef de serviciu,sa analizeze cu seriozitate problema mea.30 de membrii PNL si 12 cetateni cu care nu dorea sa discute,putea sa faca sedinta la sediul partidului cu membrii care doreau sa discute cu dansul.DECI DEZAMAGIRE TOTALA.

  3. Cacaturi.. Astea sunt știri? Schimbați din pentru timisoara in antirobu sau PSD sau cu cine cacat sunteți.. Am dat urmărire ca am crezut ca am sa citesc si eu ceva evenimente culturale sau ceva interesant.. Nu cacaturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.