VB Leasing România devine Idea::Leasing în urma preluării pachetului integral de acțiuni ale companiei de către grupul Getin Holding S.A.

În 2014 grupul financiar de origine poloneză Getin Holding SA – unul dintre cele mai dinamice și de success grupuri financiare din Europa, de origine poloneză – a achiziționat pachetul de acțiuni VB Leasing România IFN S.A. Schimbarea denumirii companieiși a brandului sub care compania Idea Leasing IFN S.A. va opera pe piața de leasing din România constituie un pas firesc în procesul de implementare a strategiei Getin Holding pe plan local.

Brandul Idea::Leasing reprezintă o certificare a unui model de business care funcționează cu success pe piața de leasing europeană. Noul brand este pentru Idea Leasing IFN S.A. un mod de a face business în România – inteligent, energic, anticipând tendințele pieței – și, în același timp, este o promisiune către clienții și partenerii săi.

idea leasing2

„În activitatea de leasing capitalul uman este esențial, iar echipa Idea::Leasing este aceeași echipă performantă care a construit o companie solidăîn cei 15 ani de existență pe piața din România.” – spune Liviu Șerban, Managing Director Idea::Leasing.

Aflată în topul companiilor de leasing din România, Idea::Leasing operează la nivel național, având sedii în București, Brașov, Brăila, Constanța, Cluj, Craiova, Iași, Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.