Municipalitatea doreste sa faca o reevaluare a noului sediu PSD Timis. Pus pe lista de proiecte de hotarare, in sedinta de plen a consiliului local, de marti, proiectul care viza achizitionarea cladirii de pe Splaiul Tudor Vladimirescu nr. 26, nu a fost aprobat. Refuzul consilierilor locali PP-DD de a vota pentru materializarea achizitionarii sediului a ridicat cateva intrebari la nivelul conducerii Primariei Timisoara.

In aceste circumstante, primarul Nicolae Robu a declarat ca va solicita o reevaluare a pretului de cumparare. PSD Timis intentiona sa achizitioneze noul sediu la suma de 100.000 de euro. In trecut, sediul a fost detinut de catre ADP, unde reprezentantii institutie afirma ca s-au facut investitii deloc neglijabile. Totusi, membrii PSD Timis au specificat ca starea in care a fost gasita cladirea era deplorabila si ca au fost necesare investitii in reabilitare si alte reparatii.

Primarul Nicolae Robu a mai declarat ca, desi este afiliat politic cu PSD-ul, nu se vede indatorat sa ii creada, fara a efectua o cercetare, in prealabil. In acest sens, edilul sef al orasului a mai adaugat ca se va implica personal in procesul de evaluare a pretului cladirii, urmand sa dea personal indicatii firmei care se va ocupa de acest aspect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.