Universitatea de Vest din Timișoara dă startul admiterii de toamnă și scoate la concurs 170 de locuri bugetate și alte 2200 în regim cu taxă, în cele 11 facultăți ale sale.

Admiterea se desfășoară în perioada 7 – 20 septembrie, iar pentru un calendar detaliat pe fiecare facultate, cei interesați sunt rugați să acceseze pagina de internet a instituției, www.uvt.ro.

Oferta Universității cuprinde 73 de specializări, dintre care șase sunt în limbi străine. Acestora li se adaugă și specializările de master, pentru cei care au finalizat deja ciclul licență.

„Le recomand absolvenților de liceu să se înscrie cu încredere la Universitatea de Vest din Timișoara. Au siguranța unei diplome cu relevanță pentru momentul în care își vor căuta de lucru, iar oferta noastră acoperă o paletă largă de specializări și este adaptată «la zi» în ceea ce se solicită de către economie și angajatori”, spune rectorul UVT, prof. univ. dr. Marilen Pirtea.

Situația locurilor libere bugetate la nivel de facultate este după cum urmează:

– Fizică – 45

– Chimie, Biologie și Geografie – 21

– Litere, Istorie și Teologie: 19

– Economie și Administrarea Afacerilor: 18

– Muzica și Teatru: 16

– Sociologie și Psihologie: 12

– Arte și Design: 11

– Educație fizică și Sport: 10

– Științe Politice, Filosofie și Științe ale Comunicării: 10

– Matematică și Informatică: 8

De menționat este că mai mult de 3.300 de tineri au devenit studenți ai Universității de Vest din Timișoara după prima sesiune de admitere, cu 25% mai mulți decât anul trecut.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.