Acasă Evenimente Urmărit general depistat de poliţiştii de frontieră la Cenad

Urmărit general depistat de poliţiştii de frontieră la Cenad

2.586 views
politia-de-frontiera

O patrulă de supraveghere a frontierei de stat din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Moravița, în data de 12 noiembrie, în jurul orei 11, a observat în apropierea liniei de frontieră, lângă localitatea Gherman, un bărbat care nu a putut să dea explicații în ceea ce privește motivul prezenței sale în zona respectivă.

Individul a fost identificat ca fiind, Neculai B., cetățean român, în vârstă de 66 de ani, domiciliat în județul Vaslui.

În urma verificărilor specifice, s-a constatat că bărbatul era dat în urmărire generală, pe numele lui fiind emis mandat de executare a unei pedepse privative de libertate pentru 3210 zile închisoare, ca urmare a săvârşirii infracţiunii de violare de domiciliu, distrugere şi ameninţare.

Faţă de Neculai B., poliţiştii de frontieră au luat măsura reţinerii, fiind predat ulterior unei echipe operative din cadrul  I.P.J. Timiş, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Confirmare

Pentrutimisoara.ro are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).

Partenerii nostrii folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.

Afla mai mult