(GALERIE FOTO)

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Cenad – I.T.P.F. Timişoara au descoperit 330 pachete de ţigări ascunse în autoturismul unei femei care, pentru a scăpa de pedeapsă,  a încercat să fugă de la controlul de frontieră.

 În cursul zilei de ieri polițiștii de frontieră de la vama Cenad au avut parte de acține, protagonistul unei urmăriri ca în filme a  fost o femeie, în vârstă de 29 de ani.

Pe timpul controlului de frontieră, în momentul în care poliţistul de frontieră consulta bazele de date cu privire la persoană şi mijlocul de transport, femeia a demarat în trombă, îndreptându-se către localitatea Cenad.

Pentru rezolvarea situației au intervenit de urgență cei de la Punctul de Trecere a Frontierei, care au reușit după aproximativ 150 de metrii blocarea mașini.

Femeia a fost condusă la sediul P.T.F. Cenad, unde s-a trecut la efectuarea unui control fizic amănunţit a autovehiculului pe care îl conducea, în urma căruia au fost găsite ascunse, în spătarul banchetei, în locaşul roţii de rezervă şi în torpedoul autoturismului 330 pachete ţigări, marca „Ashima”, fără timbru fiscal.

Ca urmare, poliţiştii de frontieră au întocmit, pe numele persoanei în cauză, actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, peste limita a 10.000 ţigarete, precum şi infracţiunea de trecere ilegală a frontierei de stat.

Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 4000 lei a fost ridicată în vederea confiscării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.