Expoziția UNIVERSUL CASEI TALE  a ajuns la cea de-a patra ediție.

Manifestarea reunește și de această dată producători, distribuitori în marea lor majoritate reprezentanţe ale unor companii internaţionale din România, dar şi din străinătate, care vor întâmpina, pe perioada celor patru zile de expoziţie, atât publicul larg cât şi cel profesionist, cu o gamă largă de produse, sisteme şi tehnologii de avangardă în ceea ce priveşte construcţia, amenajarea şi mobilarea spaţiilor interioare şi exterioare.

Evenimentul se va desfășura în perioada 7 – 10 mai, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din B-dul Eroilor de la Tisa nr. 22.

UNIVERSUL CASEI TALE va fi locul unde firmele vor face demonstraţii practice, vor oferi consiliere şi proiectare la faţa locului, iar arhitecţi, designeri, proiectanți şi finanţişti vor oferi cele mai bune soluții în ceea ce privește achiziţionarea, construcţia şi mobilarea spaţiului de locuit sau de muncă.

Pentru publicul profesionist, CCIAT organizează în data de  8 mai 2015, cu începere de la ora 1100, în Sala Europa a CRAFT, simpozionul cu tema ”Planul Urbanistic General. Eficiență și Reabilitare. ORIZONT 2020″, dedicat promovării și prezentării unor subiecte de interes privind viziunea autorităților asupra Planului Urbanistic General, reducerea consumului de energie și eficiența energetică.

Au fost invitați să susțină prelegeri specialiști de renume, reprezentanți ai Ordinului Arhitecților din România, ai Asociaţiei Producătorilor de Materiale pentru Construcţii din România, ai direcțiilor de specialitate din cadrul Primăriei Municipiului Timișoara și Consiliului Județean Timiș, cadre universitare de la facultățile de profil ale Universității Politehnica Timișoara.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.