Locurile de parcare din Timișoara sunt o problemă reală cu care ne confruntăm fiecare dintre noi, în fiecare zi. Însă unii conducători auto nu au nici cea mai mică problemă cu parcatul mașinii pe un spațiu destinat bicicliștilor.

masini parcate pe pista de biciclete

Mai multe mașini sunt parcate zilnic pe pistele de biciclete, iar cei care ar trebui să ia măsuri lipsesc cu desăvârșire. Asta probabil datorită sistemului inteligent BIG BROTHER care ne supraveghează fiecare mișcare. În urmă cu doar câteva zile Nicolae Robu se lăuda cu acest măreț proiect, iar reprezentanții Poliției Locale ne asigurau de faptul că acest sistem este deosebit de eficient, că cel mai apropiat echipaj de poliție se deplasează la fața locului, dacă este văzut ceva în neregulă.

Domnii de la Poliția Locală, cei care monitorizează zona centrală, ar trebui să treacă mai des pe la oftalmolog!

Foto: facebook

5 COMENTARII

  1. :)) acuma v-ati gasit sa dati stirea? Pe pista respectiva sunt parcate masinile de cand ma stiu. Merg toata ziua cu bicicleta prin oras si vad mereu masini acolo. De asemenea vad si multi locali si angajati de la cei care se ocupa cu taxarea parcarii care se plimba peste tot, exceptand zona asta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.