Astăzi, Camera de Comerț Industrie și Agricultură Timiș, în colaborare cu Thermomax Prod Com  au desfășurat un eveniment de lansare a produsului: panou compozit din spumă rigidă de poliuretan (PUR).

Prin combinarea aluminiului cu spuma dură poliuretanică, cu înalte calități izolatorii, se obține o mai mare rezistență și stabilitate la lovire și șocuri, iar spre deosebire de termoizolarea tradițională, aceast panou compozit reduce efectul de seră, se poate monta pe orice vreme, se curăță și se întreține simplu, și este recomandat îndeosebi pentru renovarea construcțiilor vechi, a căror pereți nu suportă o sarcină statică prea mare.

„Aceste elemente de inovare ale eficientizării termice a locuințelor sunt foarte importante și se află printre obiectivele Camerei de Comereț, de aceea am răspuns afirmativ la propunerea celor de la Thermomax. Ni se cere și de către programele Uniunii Europene să aducem produse noi de eficientizare, care ar crește competitivitatea noastră, dar și a UE”, a declarat Emil Mateescu, consilierul președintelui Camerei de Comerț.

La eveniment au fost prezenți reprezentanți ai firmelor care își desfășoară activitatea în domeniul construcțiilor civile și industriale care se ocupă de anvelopare, specialiști în protecția mediului, arhitecți, urbaniști, ingineri constructori, primari și consilieri județeni, precum și reprezentanți ai asociațiilor de locatari.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.