Ego Men`s Fashion Concept îşi extinde reţeaua proprie de retail prin deschiderea unui magazin la Timişoara. Astfel, noul magazin EGO este  situat pe strada Dragalina nr. 24 şi oferă bărbaţilor o gamă variată de obiecte vestimentare, accesorii şi un serviciu de costume la comandă, după preferinţelor și gustul lor.

EGO Men`s Fashion Concept este reprezentant exclusiv în România a brandurilor  de referinţă la nivel internaţional precum Louis Purple, Tombolini, Carlo  Pignatelli,  Tateossian, Alberto Moretti, Fratelli Borgioli, Poggianti sau Stefano Branchini.

Imaginea magazinului este nimeni altul decât designerul vestimentar, Cătălin Botezatu. 

„Sunt la Timișoara pentru că e un oraș frumos în care întotdeauna m-am regăsit. Sunt oameni minunați, în care pe lângă prezentări de modă, acțiuni caritabile ultima oară am revenit alături de bunii mei prieteni de la EGO Men`s Fashion Concept, care au deschis aici un magazin. Nu de alta, dar foarte multă lume întreba la un moment dat << De unde te îmbraci? Unde găsim și noi haine ca ale tale? >> , drept pentru care am zis: Ok, EGO trebuie să fie aici. Și în nu mai puțin de o lună au deschis acest magazin, care am văzut că deja îmbracă, și la propriu și la figurat, multă populație masculină a acestui oraș”, spune Cătălin Botezatu.  

Timişoara este primul oraş după București, în care retailerul de modă masculină a decis să se extindă. Totodată EGO Men`s Fashion Concept intenţionează să intre şi pe pieţele din marile oraşe ale ţării.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.