curatenie timis - sag
curatenie timis - sag

Sămbătă, trei consilieri locali împreună cu un grup de tineri au participat la o acțiune de curățare a gunoiului menajer aruncat la întâmplare pe malurile Timișului.

Acțiunea lansată pe Facebook de către consilierul local Adrian Orza, a primit sprijinul a doi consilieri locali din Șag, Precup Daniel și Luca Florin, și a unui grup de tineri din comuna Șag.

Pe durata a trei ore s-a reușit colectarea gunoiului în 42 de saci de 240 de litri. Sacii și transportul gunoaielor au fost asigurate de către Retim.

Primarul din Șag vizibil deranjat de inițiativa tinerilor

Bombănelile primarului din Șag au apărut chiar de dimineață, când acesta mergea, așa cum a mărturisit, să dea un telefon important, tocmai la mediu. Văzând doi participanți înarmați cu mănuși, s-a oprit să explice că nu are rost să se meargă la acțiune, fiindcă primăria a curățat tot, chiar cu o zi înainte.

„Noi în fiecare săptămână curățăm, și în stânga și în dreapta(n.r. malul Timișului). Eu ieri am fost, și de exemplu, aseară au fost iară la curățat. Păi da, nu poți să aduci oamenii de la 416 în fiecare zi, pentru că au și ei niște ore !”  spune primarul Oprea Venus.

Așa cum se poate vedea în poze, nu era curățat nimic de săptămâni bune, chiar dacă primăria percepe taxă de intrare la plajă, 5 lei pentru mașină și ATV și 1 leu de persoană.

Într-una din poze se pot vedea angajații primăriei care stăteau la intrare chiar lângă grămada de gunoi.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.