Prima probă scrisă a examenului de Bacalaureat sesiunea de toamnă, primul candidat eleminat. Un candidat a fost eliminat din examen pentru că a fost prins cu un telefon mobil asupra lui.

Luni, la proba scrisă de Limba şi Literatura Română, un absolvent de liceu a fost eliminat din examen pentru că a fost prins cu un telefon mobil. “A fost dat un candidat afară din examen pentru că a fost prins cu telefonul mobil”, a spus inspectorul şcolar general adjunct, Cornel Petroman. Două sesiuni, candidatul nu va mai putea participa la examenul de Bacalaureat. Pentru proba scrisă la Limba şi Literatura Română s-au înscris 1.112 candidaţi, din care 888 au fost prezenţi la această probă, 224 nu s-au simţit încă pregătiţi pentru a susţine proba şi un eliminat din cauza telefonului mobil.

Candidaţii nu pot avea asupra lor telefoane mobile, căşti audio, precum şi orice mijloc electronic de calcul ori de comunicare, ce permite conectarea la internet sau la reţele de socializare şi care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.