camera ascunsa sedinta Consiliu Local Sacalaz

Fiindcă nu toate ședințele de Consiliu Local beneficiază de prezența cetățenilor, un consilier local din Săcălaz a filmat momentul fierbinte, dintr-o ședință a Consiliului Local, când s-au pus în discuție terenurile pentru case acordate în baza Legii 15/2003 tinerilor căsătoriți.

Consilierul Nicu Viorel din Săcălaz și-a motivat gestul de a-și filma colegii pe rețeaua de socializare Facebook, odată cu distribuirea materialului video. El acuză existența unui grup de interese constituit de câțiva consilieri pentru a obține în familie sau pentru apropiații lor terenurile care ar trebui să se dea tinerilor căsătoriți pe bază de tragere la sorți. Consilierul susține că sunt destule terenuri pentru toți tinerii, fiind nemotivată o anumită departajare impusă de câțiva consilieri.

„Câțiva consilieri cu interese (îi voi spune la momentul potrivit) vor pentru apropiații lor locuri de casă la Legea 15 in baza vechilor criterii, unde deja s-au <<rezolvat>> dosarele care trebuiesc aprobate” spune Nicu Viorel.

În filmare apare președintele de ședință, consilierul PSD Ioan Cosma, cunoscut în Săcălaz de pe vremea lui Ceaușescu, când era șef de post la Miliția Săcălaz. Cosma Ioan stă foarte bine la capitolul terenuri, deținând împreună cu soția 9,5Ha teren intravilan și 23.3Ha teren agricol, o casă în Săcălaz și un apartament în Timișoara.

În filmuleț, secretara primăriei cască, plictisită de cearta consilierilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.