Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Jimbolia –I.T.P.F. Timişoara au depistat un cetăţean albanez care intenţiona să intre ilegal în România, pe jos, pe la frontiera verde.

În data de 08.05.2016, în jurul orei 23.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Jimbolia au observat, cu ajutorul sistemului de supraveghere pe timp de noapte, o persoană care se deplasa pe jos, pe câmp, dinspre frontieră spre interiorul ţării. Imediat, o patrulă de supraveghere a frontierei de stat din cadrul aceluiaşi sector a procedat la reţinerea persoanei la aproximativ 500 metri interior faţă de teritoriul statului vecin.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că persoana de sex masculin este cetăţean albanez, în vârstă de 32 de ani. Bărbatul a declarat că intenţiona să ajungă în Grecia şi pentru că nu deţinea documentele legale s-a deplasat pe jos, pe câmp, până în momentul reţinerii.

Poliţiştii de frontieră au întocmit lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat. Persoana în cauză urmează a fi predată unei echipe operative din cadrul Serviciului Pentru Imigrări Timiş, la finalizarea cazului urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.