hoti tramvaie
hoti tramvaie

Furturile din mijloacele de transport în comun au devenit, din păcate pentru orașul nostru, o problemă deosebit de gravă, problemă pe care în continuare autoritățile o paseză dintr-o parte în alta, fără a propune metode viabile de rezolvare.

Timișorenii sunt deja obișnuiți cu hoții de buzunare și cu pasivitatea organelor legii. De multă vreme pe facebook circulă informații și fotografii ale hoților, mulți dintre aceștia cu state vechi de plată, oamenii deja îi recunosc și se feresc de ei cum pot mai bine.

De asemenea, timișoreanul Cristi Brâncovan este cunoscut și el datorită demersurilor continue de a demsca câți mai mulți hoți, însă oamenii legii în loc să îl susțină l-au amendat în luna aprilie pentru că a protestat în fața IPJ Timiș impotriva hoților din mijloacele de transport în comun, care circulă nestingheriți prin oraș.

Mai mult decât atât, la vremea respectivă presa a înfierat acțiunea polițiștilor, însă fără un rezultat concret. În continuare Nicoolae Robu, acompaniat de Dorel Cojan au asigurat cetățenii orașului că presa ”rea intenționată” dezinformează opinia publică și că în Timișoara nu este o situație chiar atât de gravă din acest punct de vedere.

Acum, la final de an, IPJ Timiș ne informează că au fost luate măsuri de prevenire a furturilor din mijloacele de transport în comun. Ce s-a făcut mai exact?! Polițiștii din cadrul Biroului Analiza şi Prevenirea Criminalităţii au ieșit pe stardă și prin în mijloacele de transport în comun și au discutat cu cetățenii! I-au învățat pe oameni cum să se apere de acești infractori pe care îi întâlnim prin tramvaie și foarte important au împărțit fluturași care conțineau informațiile pe care le-au comunicat verbal cetățenilor. NO COMMENT!

Foto: Cristi Brâncovan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.