trotuar gheorghe lazar

Zeci de sesizari trimise de timisorenii care locuiesc pe strada Gheorghe Lazar, au ramas la Primaria Timisoara in atentia nimanui. Trotuarul din dreptul blocului 42 figureaza la primarie reabilitat intre anii 2008-2009, dar in realitate nu a mai vazut asfalt de 37 de ani, spun cetatenii care locuiesc acolo.

Mai mult oamenii considera ca trotuarul ar putea fi inclus in patrimoniul istoric si in circuitul turistic al orasului. Pe langa faptul ca spatiul verde arata la fel de neingrijit, primaria a taiat in trecut si pomii fara sa planteze altii.

„Lasa trotuarul sa ne rupem gatul? Oamenii sunt fraieri, o doamna si-a rupt piciorul cazand acolo. Vad ca pentru toate tampeniile sunt bani, dar pentru asta nu avem bani. Ii injura lumea la fiecare colt. Fiecare regreta ca i-a votat, inclusiv eu. Ei tot timpul au impresia ca stiu mai bine decat noi ce ne lipseste. Eu traiesc aici nu ei! Trotuarul nu este facut de 37 de ani. S-a facut pista de biciclete peste gropi si biciclistii circula printre oameni. I-am spus fostului primar ca actualului nu prea poti sa-i spui ca nu are timp sa stea de vorba cu nimeni, dar a avut timp sa-ti ceara votul, pentru aia a avut! Si eu am fost o tampita care i l-am dat si i-am mai facut si propaganda. Pomii ii taie si nu pun nimic in loc. Cati ani le trebuie? Vad ca unde trebuie sa puna palmieri i-au pus in 2 ore, f….i palmierul masii. Sa puna domnule un pagrin acolo sa faca umbra nu cacaturi de palmieri care mor. Chiar noi suntem prostii pamantului? Orasul a ajuns sa fie rusinea Romaniei. Ce oras de 5 stele ?! Asta vara cineva la misto a adus un porumb si l-a pus in groapa unde a fost pom si a ajuns de a facut porumb. Deci chiar nu sesizeaza penibilul?” ne spune o doamna care locuieste la blocul 42.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.