Una dintre cele mai vechi copetiţii sportive din ţară, TROFEUL HERCULES, aniversează anul acesta 40 de ani de la prima ediţie. În anul 1989 datorită evenimentelor din ţară, partidul comunist a trimis un ordin de anulare a concursului în ultimul moment, cu toate că au venit concureţi din diferite ţări. În timp, concursul a devenit unul dintre cele mai importante evenimente sportive din domeniul culturismului şi fitnessului din ţară. Fiind recunoscut şi în afara graniţelor, anul trecut fiind prezenţi peste 100 de concurenţi.

Anul acesta, sâmbătă, 3 octombrie, Hotelul Padiş din Băile Felix va fi gazda evenimentului, cu începere de la ora 16,30.

Vor participa şi în acest an peste 100 de sportivi din România, Germania, Ungaria, Yugoslavia şi Bulgaria. Din partea Clubului Sportiv Florin Teodorescu vor fi prezenţi la concurs sportivii Mirabela Ionescu, Diana Grecu, Iasmina Martin, Lorena Fluieraş şi Marius Huţiu antrenaţi de Florin Teodorescu, nume ramarcabil al culturismului românesc, organizator a foarte multe competiţii, dintre care cele mai cunoscute şi apreciate sunt Cupa Libertăţii – Memorialul Vasile Balmuş şi Clasic Florin Teodorescu.

Categorii Trofeul Hercules 2015

  • Bărbaţi:
  1. Junior – până la 23 de ani – open
  2. Athletic – open
  3. BB Classic – înălţime – 100cm+10% greutate corporală
  4. Culturism Masters peste 40 de ani – open
  5. Categorii Seniori: 75kg, 85kg, 95kg, +95kg
  • Femei:
  1. Athletic –  bodyfitness – open
  2. Model – bikini – 2 categorii de înălţime care se vor stabili la faţa locului.

Foto: facebook – Trofeul Hercules

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.