Traian Basescu

Traian Băsescu va petrece ultima zi de mandat la Sânnicolau Mare. Astfel, șeful statului îşi va încheia mandatul în locul unde şi-a anunţat candidatura pentru cel de-al doilea mandat, acum cinci ani. Este anunţul făcut cu ocazia vizitei de la Timişoara, unde a fost prezent la o dezbatere organizată de Partidul Mișcarea Populară.

„Este o bucurie să revin la Timișoara. Constat că dacă vreau să mă simt bine, trebuie să vin în Banat. M-am întâlnit cu primarul din Sânnicolau Mare şi am promis că ultima zi de mandat o voi încheia la Sânnicolau Mare, pentru că acolo mi-am lansat candidatura pentru cel de-al doilea mandat. E o zi simbolistică, pentru că niciodată, sunt convins, nimeni nu crede că la ora la care am ajuns la Sânnicolau Mare, nu eram hotărât să candidez. A fost un impuls, mi-a venit să spun că voi candida şi asta a fost. Pentru asta, Sânnicolau Mare rămâne un reper în cel de-al doilea mandat al meu. Consider că acolo a început. De acolo mi-am lansat candidatura în cel de-al doilea mandat şi acolo îmi voi încheia mandatul”, susține președintele României, Traian Băsescu.

Totodată, la dezbaterea organizată de Fundaţia Mişcarea Populară au fost prezenţi Elena Udrea, Daniel Funeriu şi primarul Clujului, Emil Boc. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.