Președintele PSD Timiș, Titu Bojin nu pare să își facă prea mari griji pentru campania electorală de la alegerile prezidențiale. Șefii de colegii PSD s-au angajat că pe fiecare dintre cele 10 colegii, plus cele patru pe Timișoara, premierul Victor Ponta va câștiga la urne.

“Toţi șefii de colegii au garantat că vor câştiiga colegiile inclusiv în turul doi. Speră să fie o campanie liniştită, de fairplay. Ne dorim ca această campanie să ne ducă la câştig și cunt convins că așa va fi. Avem posibilitatea să taragem aprecieri pozittive în eprioada campaniei. Mă voi strădui să mă fac mesager al judeţului Timiş şi al timişaorei în tot ce se întâmplă în această perioadă. Nu m-aş bucura de promisiuni, ci de lucruri concrete”, a declarat liderul PSD Timiș, Titu Bojin.

Sărind la ordonanța ce permite traseismul politic pentru 45 de zile, Bojin și-a liniștit adversarii politici. Până azi nu a a luat oficial nici un primar sau consilier local. „Ordonanţă pe care o consider că este corectă şi ar trebui să fie mai mulţumiţi cei din partidele de opoziţie, începând de la Robu şi Ostaficiuc, care trebuie să-şi cunoască armata cu care pleacă în campanie. Până astăzi nu am luat nici un consilier, nici un primar, nici un viceprimar”, a mai spus Bojin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.