Din nou circ la Consiliul Local Săcălaz. Cei trei consilieri locali PNL de Săcălaz nu vor putea fi înlocuiţi. Fostul primar PDL de Săcălaz, Ilie Todaşcă este la câteva zile distanţă de a deveni social-democrat cu acte în regulă. Noua culoare politică i-a dat aripi lui Todaşcă care afirmă acum că până în 2016, Consiliul Local Săcălaz va funcţiona fără trei consilieri. Este vorba despre cei trei consilieri liberali care au plătit cu funcţia dorinţa de a avea un viceprimar în localitate. PSD şi UNPR nu acceptă acum nici în ruptul capului să-i valideze pe următorii trei liberali de pe lista de consilieri locali. Todaşcă povesteşte amuzat cum i-a tras „ţeapă” lui Ostaficiuc şi cum va semna adeziunea la PSD, dar şi despre cum social-democraţii vor da lovitura de graţie liberalilor, la Săcălaz

„L-am fentat pe Ostaficiuc (n.r. Constantin Ostaficiuc preşedintele PDL Timiş) printr-o chichiţă politică. După constituirea consiliului local, la cea de-a treia şedinţă s-a ales şi vicele. Promisiunea de la PDL a fost că dacă Buboi Cosmin iese viceprimar sunt liber să plec din partid. Aşa s-a întâmplat. După ce am primit hârtia am făcut o alianţă cu PNL, că aşa e în politică şi am schimbat vicele şi la ora actuală avem un viceprimar PNL. Îl aştept pe domnul preşedinte Bojin să vină din concediu şi o să avem o discuţie, mă voi înscrie în PSD cu siguranţă”, ne-a declarat Ilie Todaşcă, primarul de Săcălaz.

Edilul „a auzit” şi ultimele combinaţii din tabăra PSD… „După darea afară a celor trei consilieri dacă ei nu fac nimic, nu depun nicio contestaţie se declară vacante posturile, urmând să fie completate de următorii trei de pe listele PNL. Din discuţiile pe care le aud, PSD şi UNPR nu sunt de acord să valideze următorii de pe liste. Cred că va fi nevoie să lucrăm un an jumătate în 12 consilieri”, ne-a mai spus Todaşcă. Pentru prima oară după mult timp la ultima şedinţă a CL Săcălaz nu s-a mai lăsat cu scandal şi consilierii locali prezenţi au promis la unison locuinţe sociale pentru nevoiaşi şi au votat hotărârile de pe ordinea de zi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.