Catalin Tiuch
Catalin Tiuch

După mai multe replici ale PSD Timiș prin care se solicita ferm primarului Nicolae Robu să îl schimbe pe secretarul Cojocari, deputatul Cătălin Tiuch s-a plâns astăzi că PSD nu mai are majoritate în Consiliul Local Timișoara.

Tiuch a adăugat faptul că grupul PSD din Consiliul Local va propune pe ordinea de zi la următoarea ședință un proiect pentru demiterea secretarului Ioan Cojocari.

Conform art.29 din Legea 340/2004 “Destituirea din funcție a secretarului se face numai la propunerea consiliului local (…) prin ordin al prefectului”, în acest sens, dacă primarul Nicolae Robu nu vrea să inițieze un proiect pentru destituirea secretarului, proiectul poate fi inițiat de o treime din consilierii locali, adică de grupul PSD din Consiliul Local.

Lăsând la o parte demiterea secretarului primăriei Timișoara, înțelegem din replica deputatului Tiuch faptul că Robu ar avea o înțelegere cu PSD, fiindcă altfel ar putea să îl schimbe pe viceprimarul Traian Stoia, PSD nemaiavând majoritatea în CL Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.