Astăzi, Ministrul Sănătății a vizitat Spitalul Clinic Județean și s-a arătat foarte dezamăgit de faptul că se vorbește prin primărie că cele 5 milioane de lei destinate Spitalului de Urgență pentru copii „Louis Țurcanu” nu au ajuns la destinație și că de fapt tot ceea ce a făcut el, a fost să mintă și să nu trimită bani.

Fie solidaritatea partidului, fie vremea crudă a campaniei electorale sau poate chiar simțul umorului l-au determinat pe Titu Bojin, președintele Consiliului Județean să spargă gheața și să-l mai îmbuneze pe ministru, afirmând tare și răspicat: Eu zic să-l lăsăm pe primar cu chitara și cu facebook-ul, că sunt pasiuni deosebite, noi ne ocupăm de infrastructură, de sănătate, de toate.

Într-un final, fără mare supărare, ministrul a afirmat că administrația locală nu trebuie să-și facă griji în ceea ce îi privește pe ei, pentru că în continuare vor susține financiar sistemul sanitar din Timiș. „Doar să nu mai vină vre-un prieten al primarului” a pus cireașa pe tort, Nicolae Bănicioiu.

sursa foto: facebook

8 COMENTARII

  1. D-nul Nicolae Robu face multe lucruri pentru Timisoara. Sper sa o tina tot asa, fie vreme(uri) grea(le). Ca ati pomenit de vizita. A fost multumit de ce a gasit la Judetean? Stiti ca pentru o investigatie la Sectia de Nefrologie trebuie sa va prezentati la 7AM pt programarea din ziua respectiva. Iar in caz ca nu prinzi lozul castigator, revii ziua urmatoare… Si tot asa… Asta-i sistem de sanatate?! Poate de nesanatate. De ce la gastro platesti la cabinetul privat si iti face analize la spital?

  2. Are mai multe pasiuni : tăierea de copaci , asfaltări unde nu sunt gropi iar unde trebuie asfaltat nu se sinchisește , daramari de garaje , se lauda cu piste de biciclete care de fapt sunt trotuare vopsite etc etc !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.