Să iubim românește este noul trend, astfel că tinerii din PNL l-au adoptat cât se poate de repede și au plecat în cătarea iubăreților din Complexul Studențesc.

Luni și marți s-a desfășurat un concurs unde liberalii cei tineri și neliniștiți au bătut aleile complexului îmbrăcați frumos în straie populare, împărțind inimioare autocolante studenților, care trebuiau să le lipească pe geam pentru a putea participa la tombola organizată astăzi.

Participanții se pare că au fost încântați de idee, sau poate de câștigurile oferite, cert este că la ora 16 au fost desemnați câștigătorii tombolei. Premiul I a primit un sejur la Buziaș, premiul II se poate răsfăța cu o cină romantică în valoare de 300 de lei, premiul III s-a ales cu un voucher în valoare de 150 de lei la un restaurant.

2 COMENTARII

 1. Romania este o alta tara decat Norvegia. In Romania batutu cu paru si aruncatu cetateanului in Dunare, iti aduce pensie Speciala lunara de 5100 lei.
  https://www.facebook.com/InLinieDreapta/videos/410039072502212/?fref=nf
  De ce PROSTII clasei au Salarii si Pensii Speciale?

  Prostii clasei s-au facut ofiteri, judecatori, politicieni si astfel au ajuns sa aiba salarii si pensii Speciale. Prostii clasei ar trebui sa aiba salarii si pensii Minime deoarece participa la Marea coruptie din tara.
  Elevii cretini din clasa care nu erau in stare decat sa memoreze s-au dus la Universitate, la Istorie, Limbi straine, Drept, Sociologie…si au devenit ofiteri, judecatori, politicieni.
  Elevii semicretini s-au dus la Studii Economice, Medicina…
  Cei mai destepti elevi s-au dus la Facultatea de Electronica din Bucuresti.
  Acad. Gheorghe Buzdugan spunea: am venit sa predau la Electronica nu la Mecanica deoarece voi sunteti cei mai destepti studenti.
  Cei mai destepti au fost cei care au plecat primii din Romania sa concureze in tari mult mai competitive.
  Prostii clasei au ramas, fiind majoritari ei ne conduc!
  Cluj Napoca cel mai corupt oras, cei mai corupti judecatori nimeni nu este acuzat astazi de coruptie, cea mai corupta primarie(un angajat spunea “nu ma dau jos din pat pentru 50000 de euro), prefectura, consiliu judetean…
  Noaptea, dimineata studentii secui Oligofreni bat in pereti si urla!
  In Cluj porcul sta in cocina, gaina sta in cotet iar studentii secui care valoreaza mai putin decat o surubelnita stau in bloc deoarece parintii lor retardati si alcoolici fura padurile patriei!

  PS.Universitatea Babeş-Bolyai in 10 ani a triplat numarul de studenti, pentru a vinde studentilor oligofreni din Secuime pana in Mocanime diplome fara valoare, pentru ca niste profesori universitari idioti sa faca bani!!
  https://www.researchgate.net/publication/282733832_Evolution

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.