Tineri și neliniștiți sau furioși și … nu prea iuți. Așa s-ar descrie cazul unor adolescenți din Lenauheim care au fost prinși de polițiști în timp ce încercau să fure o mașină din Jimbolia.

Un bărbat a fost cel care i-a prins pe cei doi minori în timp ce aceștia încercau să-i fure mașina din fața casei. Cei doi tineri se chinuiau să pornească motorul autovehiculului, când au fost surprinși în fapt de proprietar. Omul a sunat imediat la Poliție, iar aceștia au fost duși la secție.

Potrivit oamenilor legii, puștii, în vârstă de 12 respectiv13 ani, sunt suspectați că ar mai fi furat o mașină cu câteva zile înainte, tot din aceeași localitate. Au plecat la plimbare cu ea și au abandonat-o între Săcălaz și Timișoara. Până acolo, au condus pe rând până au rămas fără benzină.

Cei doi tineri s-au ales acum cu dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, conducerea unui autoturism pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi tentativei la infracţiunea de furt calificat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.