Baza sportiva Electrica din Timisoara gazduieste in perioada 30 iunie – 07 iulie 2013, cea de a 2-a editie a "BRD Timisoara Challenger", turneu international de tenis de camp, derulat in cadrul ATP Challenger Tour. Pe tabloul principal al competitiei se afla nume binecunoscute din tenisul romanesc: Adrian Ungur, locul 96 ATP, principalul favorit al acestui turneu si Marius Copil, locul 128 ATP.

Competitia "BRD Timisoara Challenger", dotata cu premii in valoare totala de 30.000 de euro a fost sprijinita si in acest an de autoritatiile locale, prin intermediul Consiliului Local Timisoara si Consiliului Judetean Timis. Insa problema majora ramane cea legata de baza sportiva Electrica, care se prezinta intr-o stare modesta, atat ca suprafata de joc, cat si in ceea ce priveste spatiul destinat spectatorilor.

Pe toata durata competitiei de tenis, "BRD Timisoara Challenger", accesul publicului spectator este gratuit. Toate meciurile disputate in cadrul turneului vor beneficia de scoruri live disponibile pe website-ul oficial ATP World Tour, www.atpworldtour.com, sectiunea Tournaments – ATP Challenger Tour.

A.M.D.

Category: News & Politics
Uploaded by: SocialMedia9 .
Hosted:

Articolul precedent„Concursul ceaunelor” la Padurea Verde !
Articolul următorDin 1 iulie, comuna Giroc are cabinet parlamentar !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.