Zilele călduroase au adus în actualitate o problemă cu care timișorenii se confruntă de trei ani, însă primăria nu are soluții. Este vorba despre dezinsecția  atât de necesară în această perioadă a anului.

Mai mulți timișoreni i-au semnalat lui Nicolae Robu pe pagina de facebook, problema tânțarilor. Chair dacă municipalitatea are un contract cu firma Deraton, care a participat la o licitație în regim de urgență ca urmare a avertizărilor date de Ministerul Sănătății, în legătură cu virusul Zika, Robu a recunoscut că nu tot orașul este cuprins în procesul de dezinsectie. Reamintim faptul că până în luna septembrie este valabil contractul cu această firmă, pentru suma de 80.000 de euro.

Plecat la Singapore, edilul consideră acest subiect ca fiind unul mărunt, fără importanță, binevoind totuși să răspundă cetățenilor care au ridicat acestă problemă pe facebook.

Cu toate că Deraton a efectuat lucrari în anumite zone din oraș, acest lucru nu se simte, motiv pentru care edilul i-a cerut Directorului Direcției de Mediu, Adrain Bere, să verifice substanțele folosite la dezinsecție.

Voi cere directorului Direcției de Mediu să facă o analiză a substanțelor folosite, să ne trezim că și aici avem parte de o escrocherie, la fel ca în sistemul sanitar, unde știm bine, că unii indivizi cu față de oameni au avut în ei atâta mizerie încât au pus în pericol viața unor cetățeni nevinovați vânzând substanțe care nu erau ceea ce trebuie să fie. Am cerut să se facă analiza chimică a acestor substanțe, pentru a ne asigura că nu ne păcălește nimeni, pentru a ne asigura că ceea ce ni se oferă ceea ce trebuie să ni se ofere conform caietului de sarcini de atribuire a serviciului respectiv”, spune Nicolae Robu.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.