În această primăvară timișorenii sunt invitați să participe în număt cât mai mare la cele 5 curse organizate de Clubul Sportiv Asociația Alergotura – “Timotion – Timișoara se mișcă!”. Distanțele sunt accesibile chiar și pentru cei care nu sunt oișnuiți cu mișcarea. Au rămas mai puțin de trei săptămâni în care se pot face înscrieri pe site-ul www.timotion.ro pentru:

  • Crosul MGI Coutier – 2 km
  • Cursa Flexik pentru părinți cu copii în cărucior sau în baby-wrap (~1km)
  • Cursa Rotary “distracție pe roți” (~1km)
  • Crosul Visma (6 km)
  • Semimaratonul Flex (~21 km).

“Am trecut de 1000 de persoane înscrise, dintre care mai bine de jumătate au și plătit taxa de participare, direcționând-o spre unul dintre cele 16 proiecte pentru care adunăm fonduri. Îi îndemnăm pe toți cei care și-au pus în plan să participe anul acesta la Timotion să se înscrie și să confirme plata până cel târziu în 10 aprilie. Intervalul rămas până la eveniment este cel în care vom pregăti programul zilei de 23 aprilie și anunțăm de acum că îi vom surprinde foarte plăcut pe participanți pe parcursul unei zile intregi. Anul acesta Timotion va fi mai mult decât alergare!”, a spus Cristina Potra Mureșan – coordonatoarea evenimentului.

Până în prezent, s-au colectat peste 33.000 de lei pentru organizațiile care au depus proiecte cu beneficiari din comunitatea locală. Organizatorii speră să se apropie anul acesta de ținta de 100.000 de lei, sumă dublă față de banii colectați anul trecut.

În ceea ce privește implementarea acestui proiect, în condițiile în care marca Alergotura a fost înregistrată la OSIM de o terță parte, reprezentanții clubului beneficiază pro-bono de expertiza unui consilier în proprietate industrială, care le dă asigurări că vor recupera marca Alergotura având în vedere prevederile legii în acest domeniu. De asemenea, conform analizei situației organizației în ceea ce privește numele, expertul în mărci și proprietate intelectuală a transmis că nu există niciun fel de piedici pentru calendarul de activități propus în anul 2016.

Atunci când investim timp, bani, pasiune și mai ales suflet într-un proiect, mai exact într-o denumire, trebuie să ne asigurăm că acea denumire ne aparține, lucru ce poate fi obținut printr-o înregistrare de marcă la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci. Desigur că atunci când lucrezi în interesul comunității și ești cuprins de gânduri și intenții pozitive, e greu să anticipezi că vei avea de-a face cu acțiuni de concurență neloială sau chiar rea-credință ”, a transmis despre cazul Alergotura, Codruța Orgovici, consilier în proprietate industrială, cu experiență de peste 12 ani în domeniul mărci și proprietate intelectuală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.