Asociatia Little People a lansat campania ,,Zilele Bandanei”. Timișorenii sunt invitați să poarte o bandană pentru a fi solidari cu cei bolnavi de cancer.

Campania de conștientizare ,,Zilele Bandanei” se desfășoară din 4 până în 15 februarie. Aceasta va marca, la fel ca în fiecare an, două zile importante în calendarul mondial: Ziua Mondială de Luptă  împotriva Cancerului (4 februarie) și Ziua Internațională de Luptă împotriva Cancerului la Copil (15 februarie).

Astfel, pe toată perioada campaniei, Asociația Little People va organiza o serie de acțiuni și evenimente la nivel național cu scopul de a invita timișorenii să își exprime solidaritatea, prin purtarea unei bandane.

“Dorim ca împreună să acordăm o altă semnificație bandanei – sau eșarfei, baticului sau oricărui alt accesoriu purtat în mod tradițional pe durata tratamentului –   în onoarea celor care se luptă cu boala în țară și în lume! Semnificația eșarfei purtată de pacienți atunci când trec prin tratamentul oncologic și își pierd părul, poate fi transformată într-un simbol al încurajării și solidarității. Astfel, initiațiva este un îndemn la acțiune: port bandană, pentru că îmi pasă. Îi invităm pe toți cei care vor să susțină lupta proprie, a unui apropiat sau a miilor de bolnavi din România să poarte o bandană de Zilele Bandanei, demonstrând astfel că bandana înseamnă luptă și nu un stigmat”, spune Katie Rizvi, co-fondator al Asociației Little People.

Asociația Little People a pregătit o serie limitată de accesorii pentru Zilele Bandanei. În  schimbul unei sume simbolice, de 10 lei, pot fi comandate bandane personalizate pe pagina de Facebook Asociația Little People România sau la info@thelittle-people.org.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.