Astazi, 16 octombrie 2013, Sala de consiliu a Primariei Municipiului Timisoara a gazduit reprezentantii a 3 cluburi de dans din oras, dar si ai consiliului local si  Consiliului Judetean Timis, pentru a prezenta un eveniment in premiera in Romania. Este vorba despre “Campionatului Uniunii Europene de 10 dansuri”, precum si a Competitiei Internationale de Dans Sportiv ”WDSF Timisoara Open Championship”. Alaturi de autoritatile locale, judetene si reprezentantii organizatiilor, la eveniment au mai fost prezente si cateva perechi reprezentative al dansului sportiv timisorean si anume: Miculescu Alexandru si Pacurar Andra (care au obtinut locul 5 la Campionatul mondial de tineret 2013), Saceleanu George si Nuszbaum Maria Alexandra (vicecampioni nationali) si Zicoane Sebastian si Copos Anca (campiioni nationali Junior I, secdiunea standard, pereche cu rezultate remarcabile la nivel international.)

Pe aceasta cale, Federatia Romana de Dans Sportiv, Primaria Municipiuljui Timisoara, Consiliul Judetean Timis si Clubul de dans sportiv Dance Spirit i-au invitat pe timisoreni la ”Campionatul Uniunii Europene de 10 dansuri” si la Competitia Internationala de Dans Sportiv ”WDSF Timisoara Open Championship”, eveniment care se va desfasura in perioada 18 – 20 octombrie 2013. Organizatorii evenimentului, Cluburile de dans sportiv  Dance Spirit, Sportim Dance si Magnum VRD, sunt incantati de faptul ca o echipa de timisoreni a reusit sa puna la punct un eveniment de o asemenea anvergura.

Pentru realizaea evenimentului, Municipalitatea a contribuit financiar cu 35.000 lei si a asigurat facilitatile logistice, punand la dispozitie Sala Constantin Jude din Timisoara.

1 COMENTARIU

  1. Se lauda Municipalitatea cu rezultatele tinerilor dar cu ce a contribuit la performanta lor? Sau cum i-a premiat pentru rezultatele lor?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.