Timişorenii sunt aşteptaţi la cea de-a şaptea ediţie a Festivalului Bega Bulevard ce se va organiza în perioada 5-7 septembrie, între Podul Mitropolit Şaguna şi Podul Traian.

”Ne apropiem de finalizarea proiectului de reabilitare a malurilor Begăi și reluarea navigației în regim de transport local, iar pentru timișoreni e vizibil deja că vor exista 9 stații de vaporetto funcționale după achizitionarea ambarcațiunilor. Festivalul Bega Bulevard, ajuns la a saptea editie, reprezintă pe lângă un eveniment de anvergură în agenda culturală a orașului, și un reper de conștientizare a cetățenilor privind multiplele posibilități oferite de șansa de a avea în mijlocul Timișoarei un ”coridor verde” și nepoluant, util și atractiv din punct de vedere turistic, cum este râul Bega. Pentru că timișorenii sunt, prin excelență, un public cosmopolit, pentru că arta înseamnă creație și pentru că în Timișoara există artiști extraordinari care merită din plin să fie promovați, anul acesta am invitat la Bega Bulevard evenimentul Made in TM”, spune viceprimarul Timişoarei, Dan Diaconu.

Pe agenda festivalului se vor găsi o serie de concerte, spectacole, demonstraţii de navomodele şi numeroase activităţi pentru copii, ateliere de desen, pictură, face painting, expoziţii şi standuri de informare cu activităţi interactive, culturale şi artistice. Timişorenii vor putea participa şi la concursul tradiţional de răţuşte de plastic care vor pluti pe Bega. Anul acesta, banii strânşi din vânzarea biletelor, vor fi folosiţi pentru dotarea Formaţiunii de Intervenţie Rapidă pe bază de voluntariat SALVO, din cadrul Compartimentului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al primăriei.

Program Bega Bulevard:

5 septembrie

La ora18 va avea loc deschiderea Bega Bulevard cu Fanfara Timişoara Big Band, alocuțiuni; 18.30 defilare ambarcațiuni pe Bega; de la ora 19 va avea loc o serie de concerte cu Marion Kraeutner Band; Grave for Sale; Phaser şiTaxi; iar de la ora 23 jonglerii cu foc.

6 septembrie

Între orele 10 – 20 vor avea loc  activităţi pentru copii, ateliere de creaţie, expoziţii la standuri. De la ora 10  lecţii de dans cu Magnum VRD; 11 piesa de teatru ”Ariciul” – Teatrul Merlin; 12 zumba fitness; 17 concursuri pe apă între diverse tipuri de ambarcaţiuni ;20 Made in TM la Bega Bulevard Vasile Mardare; Flare; The Different Class; Emil Kindlein Band ; One Lion; The Egocentrics; Blazzaj şi Cargo; 23 jonglerii cu foc.

7 septembrie

Între orele 10 – 20 activităţi pentru copii, ateliere de creaţie, expoziţii la standuri; 09 Piti show; 10 concert Peregrinii; 11 piesa de teatru ”Noua poveste a Scufitei Rosii” – Teatrul Merlin; 12 concert A.L.L. Friends Band; 13 formaţiunea SALVO – simularea unor acţiuni de salvare pe diferite tipuri de risc: scafandrii, ambarcaţiuni, G.R.I.M.P.(salvări în medii periculoase, în plan vertical). La ora16 va avea loc cursa răţuştelor pe Bega organizată de Clubul Rotaract Timişoara.

 

Sursa foto: www.entertainment-evenimente.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.