Democrația și valorile orașului sunt în pericol! Se întâmplă la Timișoara, se întâmplă în fiecare zi sub ochiii celor care nu le pasă, sub directa îndrumare a celor aflați în funcții de conducere, sub directa îndrumare a lui Nicolae Robu.

Evenimentul RESTARTEAZĂ DEMOCRAȚIA LA TIMIȘOARA! a luat naștere din nevoia de normalitate, civilizație și respectarea valorilor și a părerilor timișorenilor.

Începând de astăzi și până sâmbătă timișorenii sunt chemați în fața Primăriei Timișoara, cu începere de la ora 16.30, pentru a posta mesajele lor pentru Nicolae Robu.

Nicolae Robu și acoliții săi au încălcat grav democrația primului oraș din țară care s-a ridicat împotriva regimului comunist în 1989, jignind pe cei care au avut un cuvânt de spus, oameni interesați cu adevărat de soarta acesui oraș.

În urma evenimentului de sâmbătă, 28 mai – vezi articolul aici – când miliția a fost folosită abuziv și i-a tâlhărit pe Lucian Mugur Serdean și Alin Iovanov, a fost depusă o plângere penală împotriva lui Nicolae Robu, care se face vinovat de: coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art 386 Cod Penal și abuz în serviciu, faptă prevăzută de art. 297 Cod Penal, precum  și împotriva lui Dorel Cojan, care se face vinovat de: abuz în serviciu, faptă prevăzută de art. 297 Cod Penal, uzurparea funcției, faptă prevăzută de art 386 Cod Penal și complicitate la tâlhărie, faptă prevăzută de art. 48 Cod Penal raportat la art 233 Cod Penal. În ceea ce privește cele trei persoane  neidentificate ,care au folosit mașina Poliției Locale cu numărul de înmatriculare TM 04 PLT, plângerea penală a fost făcută pentru tâlhărie, faptă prevăzută de art. 233 Cod Penal.

plangere penala Nicolae Robu – Dorel Cojan

” Vino și postează mesajul TAU pentru primarul Nicolae Robu pe hârtie, în fața primăriei…
Scrie-ti mesajul pe o foaie si hai cu noi să le postăm, anonim sau nu, in fața primăriei. Toate mesajele voastre vor ajunge la primarul Robu… Noi nu vă cenzurăm, cum face el pe Facebook.

De ce facem asta? Pentru ca noi credem ca democrația trebuie RESETATĂ… și pentru că:
–  Marti 31 Mai, primarul Robu l-a declarat ”Cetățean de RUȘINE al Timișoarei” pe Cristian Brâncovan – omul care a avut curajul și spiritul civic să-i demaște pe hoții de buzunare de pe liniile RATT… (foto)
– Sâmbătă 28 Mai, miliția în civil aservită primarului Robu i-a tâlhărit pe Lucian Mugur Serdean si Alin Iovanov si le-a confiscat steagurile și mesajul cu care îl felicitau pe Robu de ziua lui…(foto)
– Tot Sâmbătă 28 Mai, primarul Robu s-a folosit de lansarea ”vaporettelor” ca să-i prostească pe timișoreni să-l mai voteze o tură de 4 ani la primărie.

Primarul Nicolae Robu distruge rând pe rând toate valorile Timișoarei de la revoluție încoace. Dictatura lui trebuie să înceteze și TU trebuie să-i spui asta..

Vino în fața primăriei după ora 4:30 pm in fiecare zi… de azi și pânâ sâmbătă și postează-ți în scris mesajul tau pentru Nicolae Robu pe TABLA DEMOCRAȚIEI…în fața Primăriei!” – mesajul grupului Resetează Democrația la Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.