Primăria Timișoara are în plan să construiască terenuri de sport multifuncționale, este vorba de 20 de astfel  de terenuri de sport de minifotbal, baschet, handbal amplasate în tot orașul. Recent a fost dată dispoziția ca toate școlile să permită accesul la bazele sportive în perioada de vacanță, iar în timpul școlii după terminarea programului.

În cazul în care se vor produce degradări acestea vor fi plătite de primărie, pentru cazurile de vandalism se va încerca identificarea celor vinovați care vor plăti amenzi pentru daunele provocate.

” Când ai un bun pe care îl folosești intens se produce uzura naturală, nu este o problemă. Noi nu am creat aceste baze sportive ca să le putem fotografia cât arată de bine arată. Le-am creat pentru a fi folosite, suntem conștienți că în procesul de folosire se mai produc uzuri”, a declarat Nicolae Robu.

Valoarea pentru proiectul tehnic pentru un număr de 8 terenuri dintre cele 20 de trenuri multifuncționale este de 44.000 de lei fără TVA. Locațiile unde vor fi amenajate aceste terenuri sunt: Bul. Corneliu Coposu, Calea Bogdăneștilor, str. Academician Remus Răduleț, str. Demetriade, Intrarea Doinei, str. Avram Imbroane, str. Zefirului, str. Holdelor și str. Martir Ioan Stanciu. Suprafața unui teren este de 24/42 de metri, terenul va avea 2 dotări: 2 porți de minifotbal, 2 coșuri de baschet pentru copii, 5 bănci, 4 coșuri de gunoi, porțile și coșurile de baschet vor fi omologate pentru aceste tipuri de activități sportive.

De asemenea, toate dotările vor fi fixe, solidizate pe infrastructura terenului care va avea un gard de protecție înalt de 4 metri. Nu va lipsi nici  iluminatul electric pe timp de noapte.

5 COMENTARII

  1. Pai 8 terenuri functionale dar dn Robu,de ce nu mergi prin cartiere sa stai de vorba cu oamenii,sa le asculti doleantele,asa face un primar care tine cu oamenii lui.Aaaa,am uitat,dumneata ti la imaginea ta,ai grija sa nu iti cada parul.Nu te mai agita atat ca nu dai bine pe sticla.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.