Din ciclul romanul face haz de necaz, duminica, aproximativ 50 de persoane s-au adunat la plaja, langa palmierii de pe bulevardul I.C. Bratianu. Si-au adus de acasa, prosoape, umbrele, gratar, maimuta si au transformat insula din sensul giratoriu in "plaja Munky Funky".
Este acesta spiritul cosmopolit al Timisoarei? Cei 50 de utilizatori de facebook, adunati sa sfideze actiunea Primarului Nicolae Robu, reprezinta multiculturalismul si spiritul occidental al intregului oras?
Noi credem ca nu, atata timp cat umorul romanesc a devenit o adevarata caricatura, un circ ieftin. Astazi, in numele umorului, jignirile nu mai cunosc limita, gesturile practicate se aseamana cu cele ale circarilor. Nu mai este vizata gluma si indreptarea, ci batjocura si discreditarea publica.
A rade de necaz crezand ca acesta se va indeparta de tine, e tot o gluma proasta, un inceput de moarte sufleteasca, intr-o lume din ce in ce mai incruntata si alienata. Si e trist, atunci cand oameni care ar trebui sa ne reprezinte, manati de ura politica , ies in fata si se folosesc de aportul de imagine, obtinut pe baza actiunilor infantile ale unora dintre noi. Incheiem prin a spune ca poate, in opinia unora,Timisoara nu isi merita primarul, dar nici circarii fara stat de plata!

Carmen Prota

Category: News & Politics
Uploaded by: SocialMedia9 .
Hosted:

Articolul precedentPrimaria va cumpara curent electric de la Bursa
Articolul următorA inceput Bacalaureatul !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.