În aprilie 2014, Nicolae Robu a inaugurat, în prezența presei, lucrarea de pe strada Văcărescu împreună cu o fântână arteziană.  Modul în care s-au executat o parte din lucrări se poate vedea după 6 luni.

Trotuarele executate din pavele au fost năpădite de iarbă.

cum se pun pavelele

Inexplicabil, dacă stăm să ne gândim că tehnica de a face un trotuar din pavele presupune un strat din balast peste care se pune un strat de beton simplu, urmat de un strat de nisip peste care se așează pavele. Nici bordurile nu sunt aliniate bine cu pavelele, așa cum se poate observa în poze. Cimentul de legătură dintre ele e deja crăpat.

Lucrarea a costat 8 milioane de lei și a fost monitorizată permanent de primărie, mai exact de Direcția Tehnică, unde tronează de 15 ani Culiță Chiș. Cum a fost recepționată se poate vedea după 6 luni.

Firma care a câștigat licitația pentru aceste lucrări este SC Bau Center Vest SRL.

Ca notă discordantă, dar amuzantă, în perimetrul lucrării prost făcute a fost așezat cortul lui Klaus Iohannis, care are mesajul de campanie „România lucrului bine făcut”.

Pentru Direcția Tehnică din Primărie, am găsit un articol care îi ajută să înțeleagă mai mult decât gestul de a da din umeri: Primele 9 indicii care ne arată dacă un pavaj a fost montat corect

Articol publicat pentru cei care trebuie să facă ceva!
Scrie pe adresa stiri@pentrutimisoara.ro, sau sună la numerele 0766-272-232 și 0733-733-435, dacă ai o sesizare pentru rubrica „Timișoara lucrului prost făcut„. 
Te așteptăm și pe grupul Facebook: https://www.facebook.com/groups/timisoara.lucrului.prost.facut
 

3 COMENTARII

  1. Toate lucrarile arata asa,se blocheaza strazi,zone intregi,se da tot traficul peste cap si clar nu ar conta daca rezultatul ar fi cel asteptat.Castiga licitatiile aceleasi firme de ani de zile,se stie clar ca fac lucrari de mantuiala dar nu intereseaza pe nimeni,aceiasi oameni receptioneaza lucrari de o calitate foarte proasta dar nu au fost si nu sunt trasi la raspundere…paraindaratul merge,cresc vilele ca si ciupercile dupa ploaie,aceiasi mana de oameni conduc masini de lux,isi petrec iesirile dese in destinatii de top…s au obisnuit si de ce ar renunta de bunavoie la tot cand e clar ca se preteaza la orice si nimeni nu i trage la raspundere ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.