Nicolae Robu aranjat par
Nicolae Robu aranjat par

În urmă cu 3 ore edilul Timișoarei a făcut o nouă postare pe facebook, de această dată ținta atacului a fost PSD. Posibilitatea pierderii banilor europeni pentru lucrările din centrul istoric al orașului au iscat un adevărat ”război” între PSD și Nicolae Robu.

”Îi reamintim domnului primar că nu PSD a adus în discuţie posibilitatea pierderii celor 112 milioane de lei – fonduri europene – ci ADR 5 Vest. Noi nu am făcut decât să atragem atenţia că acest lucru s-ar putea întâmpla şi am adresat un apel la conştientizarea pericolului. Din Sardinia, însă, Nicolae Robu a tratat cu multă nepăsare acest subiect. Nu noi am avertizat că lucrările de reabilitare a centrului istoric ar putea să nu fie finalizate, ci specialiştii consultaţi tot de ADR 5 Vest”, precizează Sebastian Răducanu, președintele PSD Timișoara.

Conform ultimul clasament întocmit de Nicolae Robu, Timişoara se află „în preajma locului 1” la capitolul absorbţie a fondurilor europene. O altă realizare cu care se mândrește edilul nostru sunt cele 4000 de locuri de parcare prezentate în bilanţul celor trei ani de mandat.

În final PSD ține să îi amintească primarului urbei că prin declarațiile sale omite chiar adevărul, iar asta se numeşte, exact cum spune dânsul, mârşăvie. Drept urmare Nicolae Robu este somat să răspundă la trei întrebări:

 1. Care sunt măsurile luate de la avertismentul ADR 5 Vest?
 2. Ce se va întâmpla dacă acest avertisment se adevereşte?   
 3. Care este planul concret al Primăriei Timişoara pentru proiectul Timişoara Capitală Culturală Europeană? 

12 COMENTARII

 1. pacat ca inca se mai practica astfel de lucruri in Romania…

  in loc sa evoluam si noi, sa fim mai productivi, ne acuzam unii pe altii, cand toti suntem vinovati, in diverse masuri…

 2. Lasatil pe Robu în pace , a facut multe pentru Timișoara… cât nu a facut nimeni in 20 de ani… inca are votul meu 🙂 si 90% va ieși din nou primar dacă va candida…si asta sperie pe uni 🙂

  • Parcu arată foarte bine 🙂 sunt leagane si topogane..
   Trenulețul nu mai este din pacate :)… restu ce au facut in 20 de ani? Eu nu țin cu Robu.. dar sunt realist 🙂 si vad cate a facut pentru Timișoara…. a facut parcul sa arste atat de bine si are gardieni dupa ora 23:00 sa nu se vandalizeze…. a fscut o gramada de piste de biciclete ‘ așa cum sunt ele..dar exista 🙂 inca si acum cam tot orasu se reface in infrastructura… a atras foarte multi investitori… a pus la dispozitie gratis timp de 5 ani biciclete velo (ratt) pentru deplasare prin oraș ( primi din Romania cu asa proiect) si a facut mult mai multe…dar eu doar de astea știu 🙂 … te poți interesa si vei afla… a facut cat au facut alți in 20 de anii 🙂

 3. 90 % iese primar la Chizdia nu mai iese la Timisoara veci…a facut kktul praf, a distrus jumatate din Timisoara si inca-si practica si exercita prostia si taiatul pomilor intr-un oras in care e venit si n-a facut altceva decat sa distruga. Va candida dar o sa mai iasa la coafor sa-si vopseasca parul; si sperie gandul sa mai fie un asemenea exaltat primar inca un mandat. o sa toarne beton, sau o sa puna pavaj si pe fundul Begai

 4. Tare mai vre-ti sa-l da-ti jos pe Robu, Psd-istilor! Sa vina unul ca Ciuhandu care nu a miscat in cei 16 ani de, domnie nici o caramida in Timisoara insa a umplut-o de tigani? Mai bine-l prefer pe Robu de cat un comunist PSD care, sa fie condus de Ponta si Bucuresteni lui oltenesti! Va spun ca Robu v-a fi ales din nou!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.