Partidul Poporului — Dan Diaconescu isi evalueaza liderii de partid si isi face planul de bataie pentru alegerile europarlamentare, precum si pentru cele prezidentiale. In acest sens, Organizatia Judeteana Timis, PP-DD, a gazduit la Sanandrei miercuri, 7 august, Intalnirea Ligii Alesilor Locali. Presedintele PP-DD, Simona Allice Man a fost prezenta la manifestare pentru a evalua activitatea reprezentantilor partidului pe Colegiile Timisene, dar si pe cea a alesilor locali. In acest sens, au fost purtate discutii libere in legatura cu deciziile care ar trebui adoptate, pentru o mai buna functionare a formatiunii politice.

Unul din aspectele pe care liderii PP-DD incearca sa le imbunatateasca este legat de promovarea candidatilor sai. Tinand cont de faptul ca cel mai mare promotor mass-media al partidului nu le mai este la dispozitie, ei sustin ca trebuie sa se regrupeze si sa gaseasca alte modalitati de a se afirma atat pe plan local, cat si national. Momentan, pp-dd-istii se pregatesc pentru alegerile europarlamentare.

Deputatul Adrian Diaconu, a vorbit si despre regionalizare. El a declarat ca este dispus sa accepte invitatia publica pe care au facut-o liderii PNL Timis cu privire la organizarea unei dezbateri la nivelul judetelor vestice pe tema regionalizarii.

Mai mult decat atat, organizatia PP-DD Timis a strans, in jur de 5000 de membrii. Pe langa liderii de partid de la nivel de judet, dar si national, la evenimentul care a avut loc miercuri, 7 august, au fost prezenti toti consilierii locali PP-DD din Timis.

Daniela Petolea

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.