Peste 1.300 de pachete de țigări de contrabandă au fost descoperite luni de polițiștii de frontieră timișeni, la vama Jimbolia. Oamenii legii au descoperit, cu ajutorul câinelui de serviciu „Obena”, 1.380 pachete ţigări, ascunse şi nedeclarate în  autoturismul unui cetăţean român, pe care acesta intenționa să le  comercializate în ţară.

Potrivit reprezentanților Poliției de Frontieră Timiș, întrega cantitate de ţigări era ascunsă în capitonajul celor patru portiere, aripile interioare spate, bordul şi în rezervorul de combustibil a autoturismului.

„În urma inventarierii produselor s-a stabilit că este vorba depre 1.380 pachete ţigări cu timbru Serbia, diferite mărci „Fast”, „LM” şi „Winston blue”, care au fost ridicate în vederea confiscării de către inspectorii vamali”, precizează Mihaela Leș, purtător de cuvânt al Poliției de Frontieră Timiș.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvărşirii infracţiunii de contrabandă, iar inspectorii vamali l-au sancționat pe acesta cu 5.000 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.