În acest an Mensa România organizează o nouă sesiune de testare IQ la Timișoara, în data de 28 februarie la Liceul Grigore Moisil, începând cu ora 11.

Va fi aplicat un set de 45 de întrebări, cu timp de lucru de 20 de minute, iar pentru candidații cu vârste cuprinse între 11 și 16 ani va fi aplicat un set de 25 de întrebări, cu timp de rezolvare în 15 minute.

Este vorba despre întrebări „culture free”, bazate pe imagini, nu pe cunoștinte lingvistice. Candidații minori pot participa doar cu acordul părinților / tutorilor.

Înscrierile se fac on-line pe www.mensa-romania.ro.. Data limită este 25 februarie 2016.

Caietele de testare sunt standardizate Mensa, iar rezultatele sunt recunoscute internațional. Cei care obțin un scor care îi plasează în procentul de 2% din populație cu cel mai ridicat nivel IQ vor primi invitația să se înscrie în Mensa România.

Mensa – The High IQ Society este organizația oamenilor cu coeficient înalt de inteligență. Unicul criteriu de admitere în Mensa este demonstrarea eligibilității prin testarea standardizată.

Mensa România, fondată în 1991, este afiliată Mensa International și are aproape 700 de membri activi. Detalii despre organizație, pe www.mensa-romania.ro.

Foto: psihoradea.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.