Octavian Hinoveanu - Miluta Contescu

Imediat după moartea Consilierului Județean, Ilie Bertea, au și început discuțiile între membrii partidului pentru locul lăsat liber la CJT și la organizația municipală PP-DD. Ilie Bertea a deținut și funcțiile de prim-vicepreşedinte PP-DD Timiş și de președinte PP-DD Timișoara, iar pe locul lui ar putea să vina Dorel Demea sau Florian Zanfir.

Dacă pentru ocuparea postului de președinte al organizației municipale PP-DD lucrurile par mai simple, la Consiliul Județean Timiș, pentru locul lăsat liber de Ilie Bertea se pare că vom asista la eliminări din partid.

Chiar dacă Octavian Hinoveanu ar urma de drept să-i ia locul lui Ilie Bertea la CJT, conform listei candidaților depusă la Biroul electoral Județean  în 2012, se pare că dorința este să fie numită Miluța Conțescu, o femeie de afaceri din comuna Giroc  care este în relație de rudenie cu Ilie Bertea.

Octavian Hinoveanu ocupă locul 6 pe listă, imediat după Demea, iar femeia de afaceri este pe locul 14. Pentru a ajunge la ea ar trebui să își piardă calitatea de membrii PP-DD Hinoveanu Octavian, Poteraş Maricel, Nasdasdy Andreas, Crişan Teodor Adrian, Nechiti Ioan și Muntean Rodica – Cornelia.

În afară de Muntean Rodica, care este plecată în Germania, cei cinci membrii nu mai sunt în grațiile conducerii PP-DD Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.