Planifică-ți nunta într-o singură zi! Este sloganul lansat de organizatorii unui târg de nunți, care are loc la Casa Tineretului în acest weekend. Cea de-a 11-a ediție a evenimentului reunește peste o suta de firme. Astfel că cei interesați au de unde alege: îmbrăcăminte, bijuterii, decorațiuni și restaurantul unde vor să-și programeze petrecerea.

„Așteptăm mirii din orașele învecinate pentru a vedea serviciile oferite de aceste firme. Vor găsi, tot ce înseamnă fiecare detaliu care va participa la cea mai frumoasă zi din viața lor. Începând de la invitația de nuntă, costume, rochii de mirese. Toate colecțiile 2014 îi așteaptă aici, la Casa Tineretului. Avem și branduri naționale și internaționale care participă”, spune Adriana Stănuleț, unul dintre organizatorii evenimentului.  

Timișorenii au venit în număr mare să studieze ofertele. „Cautăm rochie de mireasa, eu in special, foto, video, tort, invitații. Tot ce avem nevoie”, „N-am probat, încă mă uit la ele”, „Sunt rochii frumoase. Toate sunt superbe! E greu de ales”, „Eu nu m-am hotărât, în iunie mă voi hotărî, probabil. Nici nu m-am uitat la modele”.

Și în acest an se poartă rochiile de mireasă caâ mai simple și naturale, însă predomină dantela și modelul cu spate gol, susțin expozanții.

„Spre deosebire de alți ani, doamnele caută dantele mai simple, fără atât de multe paiete, pietre, rochii ușoare. Culoarea rămâne ivory și alb, modele de sirena și prințesă în egală măsură. Anul acesta s-a revenit la rochiile princiare, tip prințesă, folosite la casele regale, în care și partea de sus e plină. O astfel de rochie începe de la 2.500 de lei și poate ajunge până la 5.000 lei”, spune Andreea Rotărescu, expozant.  

În materie de costume pentru domni gama este la fel de diversificată, dacă unii dintre ei își doresc să arate că în revistele de modă internaționale:

„Pentru unii este un moment unic în viață. Atunci când își doresc un costum, să-l aleagă în funcție de cât de mult îi avantajează. Sunt foarte mulți care nu mai vor să investească într-un smoking și vor să-și cumpere un costum care să fie versatil, să-l  poată purta și după nuntă, opțiune pe care noi, cu utima colecție o oferim clienților. În acest an se poartă jacard, o combinație de mătase și lână, cu imprimeu asiatic. Culorile predominante sunt bleumarin, smarald, bordo, gri antracit, albastru electric. Tot ce ține de culoare trebuie să te avantajeze. Nu neapărat că vrei negru sau alb, cele clasice. Mergem pe o linie care să-i avantajeze pe domni. Totul ține de material. Atunci când vorbim de un costum de lână 100% și cu revere mergem pe un preț de 1.595 lei, iar în preț intră și modificările. Prețul urcă, vorbim de 2.995 lei”, susține Ionuț Marin, expozant din București.

De asemenea și în materie de fotografii, video sau sonorizări aveți de unde alege. Expozanții vin cu o gamă largă de oferte atractive.

„Avem o ofertă. Este vorba despre o ședință foto gratuită pentru logodnă, pentru toți mirii pe perioada târgului. Noi oferim albume foto digitale de calitate, cu copertă din piele, cu carcase poersonalizate, care se integrează perfect în fiecare mobilă. Prețurile încep de la 350 de euro până la 1.600 euro”, spune Loredana Astanei, expozant Amalo.

Târgul de nunți este deschis până pe 12 ianuarie la Casa Tineretului, la ora 18. În pus, un alt târg de nunți are loc în acest weekend la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.