home-deco
home-deco

În acest sfârșit de săptămână, clienții Iulius Mall Timișoara vor putea afla amănunte despre cele mai noi tendințe în amenajarea locuinței, precum și despre oferte imobiliare interesante, la o nouă ediție a Târgului “Home & Deco”.

În perioada 28 – 30 octombrie 2016, Iulius Mall va găzdui o nouă ediție a Târgului Home & Deco. În cadrul manifestării expoziționale, vizitatorii vor avea ocazia să descopere, la parterul mallului, materiale și soluții moderne din domeniul construcțiilor, idei inovatoare de design interior, mobilier clasic deosebit, obiecte decorative și produse de curățenie pentru casă. Totodată, expozanții vor propune proiecte imobiliare rezidențiale moderne și vor oferi amănunte despre cum se pot alege cele mai potrivite modalități de finanțare sau asigurări pentru locuințe.

După o sesiune de shopping, clienții Iulius Mall au ocazia, de vineri până duminică inclusiv, să deguste preparate tradiționale și să se distreze la Festivalul Vinului, manifestare organizată în parcarea mallului.

La sfârșit de săptămână, copiii beneficiază de o ofertă bogată de evenimente. Ateliere și concursuri de sezon vor fi organizate sâmbătă și duminică, la etaj, în zona Intersport, iar duminică, de la ora 12.00, în foodcourt, cei mici sunt invitați la spectacolul de teatru de păpuși “Dumbrava minunată”. Prichindeii vor putea descoperi “Misterele Greciei Antice”, în cadrul unei expoziții interactive, deschise la etajul Iulius Mall.

Toți cei interesați pot afla mai multe amănunte despre programul sfârșitului de săptămână la Iulius Mall accesând site-ul www.iuliusmall.com/timisoara sau pagina de Facebook Iulius Mall Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.