Începând cu 27 martie, primăria Timișoara organizează cea de-a 8-a ediție a Târgului de Paști.

Pentru acest eveniment vor fi amplasate 45 de căsuțe, în Piața Victoriei, unde vor fi comercializate produse specifice perioadei pascale, ouă încondeiate, dulciuri, cozonaci, pască, flori, icoane, produse handmade şi ornamente de sezon. Așa cum ne-am obișnuit deja pe platoul din fața Operei Naționale va fi amenajat un cuib cu ouă colorate.

De acestă dată, municipalitatea a hotărât ca și alte zone din oraș să fie împodobite, este vorba despre Parcul Dacia şi piaţa din faţa Şcolii Generale nr. 30, în zona Soarelui.

Timișorenii se vor putea bucura de frumusețea acestor zone până în 16 aprilie.

Deschiderea oficială a Târgului de Paşti va avea loc vineri, 27 martie, de la ora 17.00, în Piaţa Victoriei.

Programul cuprinde un concert de muzică de promenadă cu Fanfara Big Band, de la 17.30 va cânta trupa Elan cu următoarea componență: Mircea Nedelcu – chitară, voce, Gradimir Boghici  – bass, Richard Maser – tobe, genul abordat: pop-rock. De la ora 18.00 va urca pe scenă formaţia Phaser alcătuită din Carina, Sebi, Radu, Lucian şi Arnold. Phaser tocmai a lansat videoclipul „Mi-e dor de el”. Piesa s-a născut din continuarea colaborării cu George Hora şi Studio 66 Records, fiind o piesă care surprinde plăcut încă de la primele acorduri de pian.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.