Țărăniștii din Timiș se pregătesc să strângă semnături pentru candidatura Elenei Udrea la prezidențiale, deși recunosc că nu are nici un sens să mai facă acest lucru. Președintele PNȚCD Timiș, Valentin Moldovan a declarat că țărăniștii din organizațiile locale și cele de tineret se vor ocupa de o campanie strângerea de semnături pentru candidatura Elenei Udrea la alegerile prezidențiale.

Operațiunea va începe săptămâna viitoare. Culmea va fi însă ceva doar formal.

“Din câte știu doamna Elena Udrea are adunate semnăturile necesare pentru candidatura la prezidențiale. Nu ni s-a impus nimic, dar încercăm ca de săptămâna viitoare să strângem și noi semnături, organizațiile locale și cea de tineret”, a declarat președintele PNȚCD Timiș, Valentin Moldovan. Liderul PNȚCD a comentat și poziția fostului primar, țărănistul Gheorghe Ciuhandu ce nu vede cu ochi buni alianța dintre PMP și PNȚCD.

“Sigur că are vechime în partid, dar este doar un membru acum. Niciunde nu poate fi chiar unanimitate. Domnul Ciuhandu o vede altfel. (…)Sâmbăta trecută la comitetul central de conducere al partidului, colegii au votat în unanimitate că sunt de acord cu această alianţă”, a declarat Valentin Moldovan, președintele PNȚCD Timiș.

 

 

sursa foto:www.ziuaconstanta.ro

8 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.