Acasă Evenimente Tânăr din Giarmata prins în Blașcovici cu substanțe interzise

Tânăr din Giarmata prins în Blașcovici cu substanțe interzise

1.255 views

În noaptea de 21/22 iulie a.c., la câteva minute după miezul nopții, jandarmi din cadrul Grupării Mobile Timișoara, au depistat, pe o stradă situată în Cartierul Blașcovici din municipiul Timișoara, o persoană care avea asupra sa substanțe interzise.

La verificările efectuate, a rezultat că persoana în cauză este un tânăr în vârstă de 20 de ani, cu domiciliul în comuna Giarmata din județul Timiș. Acesta deținea, într-o borsetă, fragmente vegetale de culoare verde-oliv, cu aspect și miros de cannabis, o râșniță și o țigaretă cu același conținut vegetal.
Persoana depistată le-a precizat jandarmilor că deține substanțele respective pentru consum propriu.

Jandarmii au întocmit actele de sesizare pe care le-au predat, împreună cu obiectele găsite, către BCCO Timișoara, în vederea continuării cercetărilor, având în vedere faptul că reprezintă infracțiune „deținerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept”.

foto: caransebes.ro

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Confirmare

Pentrutimisoara.ro are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).

Partenerii nostrii folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.

Afla mai mult