Pasionații domeniilor IT, thech, creative industries vor avea ocazia să participe în data de 17 februarie, începând cu ora 18.30, în clădirea  City Business Centre, parter, str. C. Brediceanu, nr. 10, Timișoara, la conferința „Declare independence and Finance your Early Stage Startup”. Evenimentul este organizat de Timisoara Startup Hub și Vitas IFN România și este dedicat tinerilor antreprenori și celor cu intenții în zona de afaceri din Timișoara și împrejurimi. Subiectul conferinței se axează pe surse de finanțare pentru start-up-uri în stadii incipiente.

În cadrul evenimentului de două ore, participanții vor afla informații concrete despre finanțarea unui startup, modele de finanțare şi accesarea programelor de finanțare ale UE cu o componentă de grant sau prin accesarea împrumuturi de la instituțiile financiare non- bancare.

Programul serii începe la ora 18.30, cu înscrierea participanților, și va aborda subiectele: România Startup – Granturi pentru sute de startupuri din România în 2015 – prezintă Radu Ticiu; Peisajul românesc și european al Business Angels & acceleratoare de afaceri – prezintă Adrian Pica; Vitas România – instituția financiară care susține afacerile la început de drum – prezintă Adrian Gârlonța.

În cadrul venimentului, Vitas IFN România va prezenta concursul său de planuri de afaceri, elaborat în cadrul campaniei Declarația de Independență. Concursul prevede câștigarea  unui premiu de 20.000 de lei pentru cel mai bun plan de afaceri înscris în competiție, oferit unui startup din aria de funcţionare a Vitas IFN.

În plus, toți participanții care oferă feedback-ul în timpul evenimentului vor participa la o tombolă cu un premiu surpriză. Participarea la eveniment este gratuită, dar pentru a-și asigura locul, participanții sunt rugați să se înregistreze aici: http://bit.ly/vitasreg.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.