Tineri care vor sa atraga atentia asupra contradictiilor existente in societatea actuala , care vor sa se exprime liber in spatiul in care traiesc,sau care au ceva de spus intr-un mod artistic, au participat la ceremonia de deschidere a celei de 22 editii, a celui mai mare festival de arta studenteasca– "StudentFest", care a avut loc in Aula Magna a Universitatii de Vest Timisoara..
StudentFest , un festival realizat de studenti pentru studenti, reprezinta alternativa la educatia formala , o sansa oferita participantilor de a invata, de a comunica si de a interactiona cu oamenii, care au ajuns puncte de reper in domeniul artistic.De-alungul anilor, numarul mare de participanti a constituit dovada clara , ca tinerii au nevoie de acest eveniment .

Ceremonia de deschidere a festivalului a fost marcata de lansarea temei din acest an, PARADOX , ca centru de interes pentru fiecare dintre sectiunile festivalului.

Arhitectura, arte plastice, concerte, dans, design vestimentar, experimentarium, film, fotografie, literatură, party , publicitate, street art si teatru sunt cele 13 sectiuni, cu care coordonatorii festivalului au intampinat participantii.

Pe parcursul a zece zile , acestia vor beneficia de un program complex, care include workshopuri, expoziţii, conferinte, lansari de piese de teatru, carte sau concerte. In cadrul actiunilor culturale, intrarea este libera, programul acestora regasindu-se pe site-ul oficial al evenimentului — www.studenfest.ro

Carmen Prota

Category: News & Politics
Uploaded by: SocialMedia9 .
Hosted:

Articolul precedentEhegartner propune dezbateri in mediul virtual
Articolul următorStudentFest 2013: Experimentarium

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.